Pallets.nl

https://www.pallets.nl Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Beschrijving

Pallets.nl, uw pallet leverancier

Wanneer je goederen wilt vervoeren via een vrachtschip of vrachtwagen is het gebruik van pallets een handige manier om de goederen te stapelen. Pallets.nl levert pallets en bijbehorende artikelen in Nederland en België! Vanuit vijf locaties verspreid over Nederland leveren ze pallets aan hun klanten. Dit gebeurt met hun eigen transport, waardoor de levering optimaal betrouwbaar is.

Verschillende soorten pallets van Pallets.nl

Pallets.nl verkoopt pallets van verschillende materialen en in verschillende maten. Zo heeft Pallets.nl een breed assortiment aan houten pallets. Onder andere balkpallets, blokpallets, EPAL Europallets en houtvezelpallets zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Het assortiment van Pallets.nl biedt ook een ruime keuze aan kunststof pallets, waaronder de H1 pallet. Kunststof pallets zijn geschikt voor zwaardere goederen en hebben vaak een langere levensduur dan houten pallets.

Pallets.nl verkoopt voor zowel houten als kunststof pallets gebruikte en nieuwe pallets. Beide zijn gemakkelijk online te bestellen en direct leverbaar uit voorraad!

Zoals je leest is er een ruime keus aan pallets in het assortiment van Pallets.nl. Dit zorgt ervoor dat er altijd pallets te vinden zijn die passen bij de goederen die je wilt transporteren.

Aanvullende producten voor goederen vervoeren op pallets

Wanneer je jouw goederen vervoert op pallets zijn er een aantal producten die hier goed bij van pas kunnen komen. Ook deze kun je gemakkelijk online bestellen op Pallets.nl! Pallets.nl verkoopt onder andere wikkelfolie en palletranden om jouw goederen te beschermen tijdens het vervoer. Ook hebben ze verschillende palletdozen, kisten of andere handige benodigdheden in het assortiment. Neem hier een kijkje om het volledige assortiment van de aanvullende producten te zien!

De opkoop van overtollig pallets

Naast de verkoop van pallets, koopt Pallets.nl ook overtollige pallets op. Het gaat hierbij vaak om pallets met een lichte schade, deze worden gecheckt en gerepareerd door de specialisten van Pallets.nl. Op deze manier wordt de levensduur van pallets verlengt! Heb je pallets liggen die je niet meer gebruikt? Vul hier het formulier in op Pallets.nl en verkoop ze voor een mooi bedrag!

Pallets kopen bij Pallets.nl?

Het is van belang om de juiste pallet te kiezen op basis van de goederen die je wilt vervoeren en de manier van transport. Pallets.nl helpt je graag bij het kiezen van de geschikte pallet. Je kunt vrijblijvend contact met ze opnemen om je te laten informeren over de mogelijkheden!

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in